View Single Post
Staro 02.04.2008., 14:21   #1
kokolo
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
toshiba l40 - sata problem, instaliranje viste

Pozdrav, novi sam ovdje.

Evo jučer san uzea ovaj laptop u ve-mila
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=5500180

znači nema windowsa na sebi i ja i prika smo jučer išli instalirat vistu i ništa, sta je na onom completing installation koraku i onda smo sinjali da je to zapravo čest problem, ali nismo mogli naći potrebne fajlove odnosno način kako to sve riješit.

jutros san zva ve-milov servis i lik mi kaže da mogu doć kod njega sa originalnim windows cd-om i da će mi on besplatno instalirat, ali niko nema original naravno. i kažen smradu da mi da linkove i da mi pošalje te fajlove na mail, a on kaže da ne može da je to negdi na toshibinoj stranici. a cd kaže da se ne dobiva, a i da je da ne bi riješia problem. a ne da mi se debilima davat još nekih 150 kuna za instaliranje. i onda san da laptop nekom liku u splitskoj banci, koji će dat laptop nekom drugom liku da mi to riješi, pa me zanima oće on to znat, a lik radi valjda na tim softverima. mislin koje pizdarije, da bar upozore prije pa bi zna šta me čeka, a ne ovako.

uglavnom, pročita san ovu sticky temu u vezi sata diskova i neko je pita kako za vistu pa ako neko može malo detaljnije napisat o tome u par crta nadovezujući se na gore spomenutu temu bia bi mu zahvalan, jer ipak možda postoji mogućnost da taj lik ne bude zna, a i općenito želin znat u čemu je kvaka ako ubuduće buden mora instalirat vistu. jebena tehnika.

obrišite ako san nepotrebno otvoria temu, al rađe bi da mi pomognete
kokolo je offline   Reply With Quote