View Single Post
Staro 02.04.2008., 09:09   #239
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
A jel se gubi garancija?

Kaj mi se ne sviđa... Pri većim brzinama, kad pedaliram, zna mi u mehanizmu u sredini počet klak-klak-klakati a ne znam zašto. Brzine mi nekad neće uvijek dobro prešaltati, pa zna tek nakon 200injak sjesti u zupčanik kako spada.
Sic mi je prema dole, i kad vozim bez ruku, ili s jednom, spušta mi se guzica napred prema vrhu sica, tak da se svako malo moram dizat natrag :S Dakle nije problem u visini, nego u kutu.
Kao sto je vec matesonic rekel ja cu potvrditi da je 90% najvjerojatnije problem u popustanju sajli. Tj. nakon nekog perioda od kupnje bicikla se materijal (sajle za mjenjace i kocnice) rastegne i nakon toga je potrebno sve opet fino namjestiti da bi radilo bez greske. Cisto sumnjm da si mogla na novom biciklu unistit pogon (osim ak si vozila DH sa sljemena po sumi ). Svakom sicu bi se trebalo bez problema namjestiti kut tako da ti odgovara. A u slucaju neudobnosti sica kupis drugi (sa gelom i vecom povrsinom za manje od 100kn).
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline   Reply With Quote