Tema: Grid
View Single Post
Staro 02.04.2008., 02:30   #11
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A i o realnosti u LFS bi se dalo raspravljat. Igra u kojoj mi se auto s prednjim pogonom okrene za 360 kad previše gasa dodam nikako nije realna.
u zavoju na autu sa preko 200ks na prednjim kotacima u ful gasu bez elektronike (veliki problem prenosa snage na podlogu) moras biti GURU da ti se auto ne izvrti u real life...

Eto igrom slucaja sam imao priliku probati jedam cup auto na stazi sa prednjim pogonom i mogu reci osobno da bas i nije kad ga tjeras tako jednostavno kako izgleda na televiziji. sad neznam kolko se on vrti oko osi, ali sa guzicom napred zavrsis samo tako. Pogotovo na izlasku iz zavoja ako proklizes i zabacis auto previse, a ne poznas njega, cestu i ako je vlazno...

Naravno da to neces u toj mjeri osjetiti u autu od 100injak KS sa svom zivom elektronikom i 225'' gumama dok ulazis na krizanje savske - vukovarske pri 40 na sat i suhom, ali probaj i na svom autu po kisi u 2. brzini u SIROKOM ZAVOJU kad NIKOGA NEMA stisnuti gas do kraja, pa mi reci dali ti je rep barem malo zaplesao

I isto tako molim ljepo da 16 godisnji gurui automobilizma ne pocnu raspravu kako genijalno voze. Hvala.
Fleks je offline   Reply With Quote