View Single Post
Staro 02.04.2008., 02:09   #71
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Je, mi siromaki moramo trpiti kao i svugdje u životu...Pa kako možeš napisati ovakvo što ?
Yebiga tak je to, tješimo se naveliko. Nego, jesi i ti one pare na štednji za Phenoma + 780G potrošil za utapanje tuge i sveopću utjehu? Ja sam svoje spiskal na skupe brinete - opet. Vidim spominje se AMD s "blagim" aludiranjem na siromaštvo, besparicu, 2nd grade komponente i ostala veselja, a nema nikoga da udijeli kakav link na sve silne teme o problemima s komponentama iz Santa Clare. Mada i ja isto pričam o pukim linkovima, a cijela dva podforuma (+ Hardverski i Softverski dio) su puna tih tema.
Citiraj:
Autor tco03 Pregled postova
da imam vise novaca koristio bi intel i nebi imao ovih problema ali sto je tu je
Reci kolko trebaš za potpunu tranziciju na problem-free Intela, da ti uplatim na račun. Nema smisla da se patiš sa smećem od AMD/ATia. U međuvremenu dok čekaš da ti novci sjednu na račun, upotrijebi Tražilicu, čisto da vidiš kak fino generaliziraš i da kupovina jedne ili druge firme ne znači ama baš ništ. Kupil ti AMD, Intel, ATi, nVdiju - totalno svejedno, ali nema toga koji ti bude zagarantiral da kupovinom proizvoda određene firme, automatski imaš miran san i da si lišen mogućih problema i zavrzlama.
McG je offline   Reply With Quote