Evo ekipa da vam pojasnim stvari radi kojih sam se javio na ovu temu a vidim da je moja krivnja sto nisam sve lijepo opisao.
1. sto se tice win black xp i prica da su ti win ovakvi i onakvi stojo donekle ako se neznate koristiti s njima jer sam dosta puta vidio da ljudi sbimaju cjeli paket programa koji ide uz njih sto naravno totalna katastrofa za bilo koji komp.
dakle znam sto radim jako dobro i znam sto sve moze biti uzrok usporavnja itd.
i tvrdim da su to u ovom slucaju losi ATI-jevi driveri kao i mnogo puta do sad kod grafickih drivera (naravno kod ATI-jevih grafickih kartica) i tu ih nvidija dere dobro u svakom pogledu zapravo to je klasa vise.
a sad zasto sam kupio ovu plocu to je prica za sebe. ali evo nagovorio me jedan moj prijatelj koji je tvrdio da je tu amd sredio stvari i da to nema puno veze sa onim ATI-jem
a karakteristike ploce koje su prikazane i naravno cjena daje za pravo da je to trenutno best buy na trzistu .
i evo da vam odgovorim zasto mi je komp. upaljen toliko dana bez gasenja. nadam se da mozete zakljuciti torenti naravno.
p.s.
da imam vise novaca koristio bi intel i nebi imao ovih problema ali sto je tu je