Ne znam gdje tocno spada ovaj problem, jer ne znam koje je prirode, pa sam ga ovdje stavio.
Dakle:
- ostavim kompjuter upaljen preko noci da skida torrente
- ujutro se probudim, kompjuter radi, monitor u standby-ju
- pomicanjem misa i tipkanjem po tastaturi se nista ne desava
- hard reset, ulazak u windowse (katkad prijavi unexpected shutdown, katkad normalno udje, ko da se nista nije desilo)
No, nekoliko sati ako radim za kompjuterom to se nece desit, samo ako ga ostavim da skida torrente (pri tom ugasim monitor i odem spavat).
Bas sinoc sam stavio skidat nove torrente i jutros se budim, hard reset, pokrenem uTorrent i vidim da je dosao do nekih 60% sa torrentima i da ga je tu zaustavilo...
OS je Vista ultimate SP1
Torrent client je uTorrent 1.7.7.
Veceras ne pokrecem torrente nego mu stavljam Prime95 da vrti pa da vidim ujutro jel jos ziv, a trebao bi biti jer nista nije overclockano...
Ako nista ne pregori, ujutro javljam rezultat
EDIT:
Preko noći je kompjuter ipak smrznuo. Uključen mi je bio samo Prime95 i bio sam spojen na net, ali ništa nije skidao. Prime je radio 3.30 sata, šta znači da se nakon toliko i zamrznuo.
Baja hvala na linku, pročitao sam i probat ću neke njegove solucije (clr cmos) pa javim rezultat. Ako to ne riješi, znači da zajebava t-comov dsl modem i da je odradio svoje