NHF coc,imao sam x220..i ne mogu se mjeriti sa tim Geniusom drvenjakom..to je
the sistem za 600kn..jasno da je cijena gotovo duplo veća..ali i zvuk je duplo bolji..
ja bi išao na te..660kn..
kod tog logitecha 2.1 bass je preizražen,jednostavno wooferi su im mrcine a sateliti unatoč solidnom RMS-u nikako da poprate snagu bassa...tako da uvijek trese..umjesto da trešti...
tako mi je i sad na 5.1 sistemu..x530..super je woofer a tako bi rado malo jače satelite..što mi vrijedi recimo gledanje DVD-a,DivX-a kad mi se stan trese a ja ne čujem šta oni melju tamo

...kad nemam subtitlove recimo..
odgovor na tvoje pitanje..o zvučnoj,povezanosti itd..sa zvučnicima...pa šta ti recimo vrijedi x-fi platinum na šrotexu trust ili smartbox 2.1,a opet imaš onboard Realtek,znači obični..ne HD..ma i da je HD,ajde..pa spojiš na neki logitech od 2000kn..govorim o komercijalnim zvučnicima.. ne o Hi-Fi rješenjima..
treba nać neki balans..recimo Audigy2,Audigy4..i neki Z3/4 kako li se već ne zovu 2.1 zvučnici bi ti bili optimum..makar sam često znao napisati..ako imaš Realtek HD codec na ploči,recimo serija 88x,882,883,888,889A...to su sve redom vrlo solidne izvedbe..što god ljudi pričali, znao sam naći i po 6,7 siteova gdje su useri kunu da im je zvuk bolji,puniji,štogod od X-fi..da im je on precrispy...svašta..ali eto..ima i takvih..
da se i taj RealtekHD iskombinirati sa solidnim 2.1 recimo logitechom Z serija..zvučna besplatna-onboard,ovi su 400,500kn mislim..i super..