ako nemožeš doći do Run-a: odi My Computer-->C:-->Windows-->system32--> nađi i pokreni datoteku gpedit.msc (ili samo gpedit ako nemaš uključenu opciju vidljivih ekstenzija), pa slijedi opet: User Configuration---Administrative Templates---System---Ctrl+Alt+Del Options---prva stavka Remove Task Manager--klikni dvaput i stavi na Not Configured
bilo je na not configured. ne prcka mi se bez uputa jer ne razmem po cemu prckam,tak da dajte dalje savjete.
EDIT: eureka!!!
imam task manager,sad kak da dobijem run i opciju za gasenja kompa(imam samo log off)
btw,u svoju obranu da velim,tri tjedna budim se u cetiri,svaki dan,a spat idem otprilike u ovo vrijeme. tak da nisam sposoban za nike kompleksnije od citanja crne kronike na wc skoljci.
Citiraj:
Autor Olymp
EDIT:Naravno da ima vec je recno opet kazem xyz puta na forumu zadnjih par dana da SP3 nije sluzbeno izasao i tu se kriju svi tvoji problemi 
|
isto mi se desilo i na starim winsima,ali mi se nije slagalo kad sam hm,kupil te nove. oni su bili sp2
EDIT ajd zmislite se neceg da dobim taj run i da nasnimam si cod 4 rank 55 patch i da idem spat mirne duse.