View Single Post
Staro 29.03.2008., 23:41   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Kad pogledas taj disk je jedan od najjeftinijih 250GB diskova u ADM-u (375kn) pa sto ako je brz.
Je, sve je to fino, ali čoveku ne treba disk i naglasil je to, a taj 250GB ne vrijedi te novce. Dok mu je E4600 ili E4500 dosta za ono kaj je navel. Eventualna preporuka, (od strane forumaša), njegovoj konfiguraciji je da razmisli o 400W Fortronu, 430W CoolerMasteru i E4500 procesoru. Mada je i sam složil i više nego vredu kombinaciju i nema potrebe za preinakama, osim ako sam to ne želi.
Citiraj:
Dok E8200 kosta također relativno malo 1100kn. Posto ima mjesta u buđetu i rece covek da treba konfu i za igrice.
Relativno malo novaca je kad za quad daš ~1.200 kn. Danas su dvojezgreni procesori s cijenom iznad tisuću kuna bacanje para, jer razliku između 65nm i 45nm ne vidi 99% forumaša. Svi samo znaju da se 45nm bolje clockaju i to im je dosta.
Citiraj:
Ne pece me savjest jer ipak mislim da se isplati ulozit u proc nesto vise novaca kao i u maticnu plocu.
Za matičnu ploču se isplati dati koju kunu više da se dobije čim kvalitetnija i dugotrajnija podloga za cijeli sistem. Opet ne treba ni pretjerivati sa gamerskim i clockerskim modelima. Ali E8200 u ovom slučaju ne predstavlja nikakav dobitak - samo nepotreban trošak.
Citiraj:
ali nemrem si pomoci
Samo velim da nema potrebe za forsiranjem, ako je čoveku dosta i ono kaj je sam složil.
McG je offline   Reply With Quote