Sve vam zavisi na koliko pomjerite onaj slajder omjera kvaliteta/brzina. Kad sam stavio na najkvalitetnija kodirao mi je jedan film preko 6 sati sa Bartonom XP3200 pa ti vidi. Računajte negdje oko duplo koliko traje film za neku kvalitetniju obradu.
Agknot je u principu običan Gknot, koji je sređen preko skripti da pola posla obavi automatski (1 i 2 prolaz, sam određuje omjere Bits/Pixel*Frame i postotak kompresije). Gubi se mogučnost finog štelanja slike s time, uzevši u obzir žanr samog filma, kako je rađen (puno specijalnih efekata, mračnih scena, kakv zvuk) itd. Sve u svemu nije loš alat jer vas poštedi dosta posla koje se mora obaviti ručno. Mogu se i ubaciti titlovi ali to KAKO SVI ZNAMO SA ZADNJE RASPRAVE, NE VALJA

, sam ih reže i ubacuje na CD-e itd.
Ali Gknot je i dalje NO1 alat za kvalitetno kodiranje s Divx/Xvidom. Trenutno se j... pokušavajuči da natjerati da radi s Xvidom RC3. Ima nekih problema pa mu se mora ručno sam napraviti 1 i 2 prolaz, browsati na njih da ih on učita i tek onda krenuti na kodiranje ali bože moj....malo zabave nije nikome škodilo
Koliko sam vidio na forumu čeka se Xvid 1.0 pa onda i dolazi Gknot s punom podrškom za njega a onda to bude ludnica. Već sada filmovi izgledaju strašno dobro, bez ikakvih kockica, prelaza, boje su ludnica....
I da BTW,AutoGknot podržava Xvid, donekle. Što znači da se može raditi s njim.