Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.03.2008., 10:19   #11984
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Ovako nesto? LINK
jao...nije loše...ali mi je dosta graha

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
to se traži
ti nemaš pojma..odi farmu gledat

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Savjet : nabavi dragoj kapi za oči Visine i postavi HTZ ploču : zabranjen pristup otvorenim plamenom / opasnost od eksplozije. Ak' imaš pesa, drži ga na ormaru jer se otrovni plinovi u pravilu zadržavaju pri tlu. Imaj stalno upaljenu svijeću, ako se ugasi, bjež'te van na zrak. Unajmi negdje parcelu vrta i posadi grah, od mene dobiješ 5-6 vrsta za posaditi : čučavac, crveni meksički, palček (debeli, jeo si ga na Žderonjama ), zelenček, trešnjevec, sitni crni Kamerunski, sitni tetovac...

Pa i ja volim grah više od svega, al' ovo kaj ti radiš je za Guinnesa!! Pa kaj ih ne zoveš, ak' mogu slagati kulu od čokolade za Guinnesa, možeš i ti rokat po grahu dva tjedna i evo te u sljedećem izdanju
vidim da imaš iskustva..ma nisam ja kriv..stara se zaigrala i nakuhala graha pa prijeti meni i starom da nebumo nikaj drugo dobili za jesti dok se to ne pojede....užas...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
večeras brzdej slavlje... mentol, dedi, kolege iz firme i bolje polovice - na meniju:
ćevapz with luk, hamburgeri (ali oni pro da cure sa strane), hotdog i koja pizza... how abaut that ketering?
sretan rodnedan..nadam se da si opet izveo nekaj pametnoga pada se mogu smijati

p.s kod cure sam jel bolonjez..i to dobar bolonjez..naravno zdinsta se luk, baci se gore mesina, ona se peče, onda paradajza, soli, papra, ljudu papričicu, šampinjoca i špeka

i to sam jel u 18h..a prije toga zadnje klopanje je bilo u 10 ujutro..što je bilo stravično za mene (dobro ajde u 15h sam uzel šnicicu kruza i malo špeka da zakrpam rupu u želucu)
Hamm je offline   Reply With Quote