Citiraj:
Autor Pupo
Ma da se neslažem s tako malom ocjenom BT-a. Ipak je mogao dobiti malo višu ocjenu jer ima najniže temperature, ne stavljaju ga na ploču svi tako često da imaju problema s montažom. A i ima drugačije usmjeren vent koji raspiruje zrak i po ploči što nije slučaj s ostala dva venta.
|
Ja tu ocjenu vise stavljam kao osobni dojam, da je samo ta ocjena bitna nebih stavljao grafove i ostalo. Znaci-kod mojih testova se nemojte bas bazirati na krajnjoj ocjeni jer tesko koji da ce ovako dobro proci kao npr Freezer64pro. Ono sto je bitno vecini vas jest da on dobro hladi, ali brate mili za cooler od 360kn onako shebana montaza kod mene nece proci.
Citiraj:
Autor Baja 001
Super osvrt, BT dobro razbija. Osobno bi volio da su zadržali stari način montaže kao na mom. Inače Optik GJ 
|
Drago mi je da ste svi zadovoljni sa osvrtima. Budemo ubrzo vidjeli kako ce se BT ponasat sa ipak malo jacom konkurencijom. Vezano za montazu-potpuno se slazem sa tobom. Ovaj marketinski trik (?) je suvisan, puno losiji vent i otkrivanje hladne vode na podruciju montaze je bezveze. Push pinovi mi sami smetaju, ali sam uspio koliko-toliko preci preko toga, ali ova montaza je bila tocna na S anje po kvaliteti TTovih proizvoda.