evo ja sam isto tako gledo laptopčeke za osobnu upotrebu tipa net, pogledati filmić u DVD kvaliteti i koristenje u wordu i definitno meni je to puno dati za polovni lap koji je star 4-5god i k tome još ima 12-13" ekran i još mi nitko negarantira da mi nebude već sutra krepo lap ili da krepa baterija jer to onda po meni više nije lap. već mini desktop računalo kad bi stalno bio uštekan na 220/230V
eh sad će netko reći nabavi EEE nemrem jer mi je ekran premali od 7" pa i onaj od 8.9" koji ce uskoro izaci, u polovne koji su stari 4-5god nemam pouzdanje u nj. kad je to već karma, a opće je poznata činjnica da baterija prosječno proživi 5-6god i poslije se moš slikati jer ju nemaš gdje nabaviti kad ih nema ili kostaju ko sam lap u koji bi zamjenio bateriju
bio malo pratio jedno vrijeme u plavom oglasniku elektroniku u papirnatom obliku, i imo sam kaj vidjeti kak lik prodaje lap tosibu vec dve godine i drzi jedno te istu cijenu od 2000-2500kn, a konfiguracija mu je P3 650MHz, oko 384MB RAM, 14"/15" monitor... pa nisam lud da ga kupujem takvog po takvoj cijeni, da ga nudi po cijeni od 800-900kn onda bi već razmislio, ali od 2 soma nema šanse za karmu
evo moje misljenje
Laptop Toshiba...
Laptop Toshiba Portege 7010CT, PII 300MHz, 4Gb HDD, CD ROM, floppy, torba, 1500kn
to sigurno nevrijedi te pare pa radi se o P2 procu kaj mogu pokrenuti na nj. niš... o WIN XP mogu odmah zaboraviti, a radim na XP zbog programa koji rade samo na XP-u. po meni nevrijedi više od 400kn nikako
Laptop P-IV...
Laptop P-IV Peacock ,1.6 Ghz, 640 mb ram integr. grafika 3x usb, 3-4 g. star, 1800kn
ovo još moze proć mada mi je i dalje cijena previsoka bar za 400kn treba biti manje
Laptop HP...
Laptop HP za pisanje cd i flopi dvije baterije IBM modem solidan, 1000kn
a koji je to koja mu je konf neznam jel moze uopce vrtijeti XP
Laptop Fujitsu...
Laptop Fujitsu Siemens Lifebook E6644, 1GHz, 384 MB RAM, 30 GB HDD, slaba baterija (do 45 min, ovisno o korištenju), DVD/CD drive, fiksno 1600kn, VŽ
ha slaba baterija vise ga niti nemogu nazvati prijenosno racunalo kad to vise nije sva krace i krace ce trajati baterija dok ne padne no nistice
Laptop Compaq...
Laptop Compaq evo n400c, p3 850, 256ram, 12mon, 20gb hd, ultra lagan i mali, 1300kn ZG
mozda da je 300kn manje jer ipak ima samo 256MB što zna biti preknap za XP
eto toliko o mom mišljenju