Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 28.03.2008., 14:01   #335
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
slazem se, kad je rijec od kablovima nitko nemoze bit pametan, niti reci kako ce se koji kabel ponasat u odredjenom sustavu, kabel je inace equalizer sustava kojim ne mozete upravljat, iako se i tu vode velike polemike dali je ovo istina ili nije, ja sam uvjeren da je jer sam isprobao masu kabela i svaki svira drukcije u odrednjenom freq podrucju, naravno uz stadardne razlike u ukupnom dojmu tj sliki zvuka

@Flex, definitivno ti preporucam uzet (vise od 2) kabela i slusat ih neko vrijeme, jer kabelu je kao i svakoj komponenti potrebno neko vrime da se usvira

ipak, na prvo mistio preporuka u ovom cjenovnom rangu bi preporucio eksperimentiranje sa pletenim UTP kabelima, kupi nekoliko razlicitih po 10-ak metara i eksperimentiraj, mogao bi se ugodno iznenadit, iskreno moj pleteni UTP nadsvirava kabele od 100+€, i to nisam samo ja rekao nego svako ko je poslusao moj sistem a imalo se razumi u HiFi

opcenito smatram da se za manje od 200€ ne moze kupit dobar "brand name" kabel, sve jeftinije je nacin da proizvodjaci napune djep

bobe je offline   Reply With Quote