Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 28.03.2008., 13:21   #11972
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ispravak..radi se o 60kn :P
Pogle kaj je bilo..zamalo sam oćelavil ali na svu sreću bili su dvostrani rami.
KLIK

Sve je to vuco izbrisal...gad jedan...red rad i disciplina..pih..a moje apeli da se jednom modu da otkaz ne uspjevaju..sramota

Nego ljudi ako ću ja i danas peti dan jesti grah imam osnovane sumnje da su mi starci članovi Al-Qaide...žele me šopati grahom sve dok buš ne dođe..a kada dode eksplodirat ću ko atomska bomba..fakat sam više lud od graha..ali ajde na svu sreću danas nisam doma..kod drage sam a ona je obećala nekaj dobroga za papati (nadam se da uključuje neku mesinu i pive)
Savjet : nabavi dragoj kapi za oči Visine i postavi HTZ ploču : zabranjen pristup otvorenim plamenom / opasnost od eksplozije. Ak' imaš pesa, drži ga na ormaru jer se otrovni plinovi u pravilu zadržavaju pri tlu. Imaj stalno upaljenu svijeću, ako se ugasi, bjež'te van na zrak. Unajmi negdje parcelu vrta i posadi grah, od mene dobiješ 5-6 vrsta za posaditi : čučavac, crveni meksički, palček (debeli, jeo si ga na Žderonjama ), zelenček, trešnjevec, sitni crni Kamerunski, sitni tetovac...

Pa i ja volim grah više od svega, al' ovo kaj ti radiš je za Guinnesa!! Pa kaj ih ne zoveš, ak' mogu slagati kulu od čokolade za Guinnesa, možeš i ti rokat po grahu dva tjedna i evo te u sljedećem izdanju