View Single Post
Staro 28.03.2008., 00:28   #24
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
sta se palis na "skrabotine", mislio sam da je jasno na cega sam mislio...ocito nije
ma jasno je meni da se ti sprdas, ali meni bas nesto i nije tema za sprdnju jer sam jasno trazio jedno, dok su oni vlastitom providnoscu stavili smece i ja cu se osjecati malcice odgovornim ako stvari podju po zlu.

No ok, que sera sera

Citiraj:
no ok, na stranu to. zaboravljas da nisi ti trazio bmw a oni ti utrpali ficu jer nisi ti uopce bio kupac
upitno je jesu li ju oni uopce pokusali zajebat ili joj ustedjeti neku lovu...pobogu pa u vemilu mi je lik neki dan 3 minute pricao o velicanstvenom BS napajanju - mislis da oni stvarno znaju sto prodaju i za cega isto sluzi osim da zice koje idu iz njega utaknu u ostatak komponenti?
mozda je covjeku bilo samo zao da netko placa napajanje kad ga vec dobija s kucistem a nema uopce ideju da ta dva napajanja nisu ni priblizno ista.
cinjenica ostaje da je nisu zajebali jer joj nisu naplatili nista sto joj nisu ugradili i da ovo sto i jesu ugradili je tamo s dozvolom kupca.
Da se radilo o nekom iz moje obitelji (a opet da se radilo bi vjerojatno ja i uzimao i sam slozio) bez ikakvog bi razmisljanja ja odmah tamo odnio konfiguraciju i trazio da izvole rjesiti svoje mudrovanje.

Citiraj:
iskreno, mislim da su joj ucinili i uslugu jer ce zena s obzirom na to kako ti reagiras ocito svejedno kupiti dobro napajanje a to codegenovo kuciste sigurno nije ni priblizan srot kakvo bi bilo ono za 150kn koje si ti stavio. ipak je to pristojna konfa i kanta od pretankog lima koja zvrci i na koju se porezes cim ju nezgodno dodirnes nikako se ne bi uklapala s ostatkom stroja
Slazem se, jer za 300-330tak kn codegen kuciste sa codegen 400w cool mega ultra napajanjem ne samo da je dostatno nego je i overkill jer ona dva plava ventilatora unutra imaju jednak efekt kenwood naljepnici na golfu, barem 30A na 12V i predstavljaju odlican temelj za budućnost
Munjara je offline   Reply With Quote