Citiraj:
Autor greg SE
sta se palis na "skrabotine", mislio sam da je jasno na cega sam mislio...ocito nije 
|
ma jasno je meni da se ti sprdas, ali meni bas nesto i nije tema za sprdnju jer sam jasno trazio jedno, dok su oni vlastitom providnoscu stavili smece i ja cu se osjecati malcice odgovornim ako stvari podju po zlu.
No ok, que sera sera
Citiraj:
Autor greg SE
no ok, na stranu to. zaboravljas da nisi ti trazio bmw a oni ti utrpali ficu jer nisi ti uopce bio kupac 
upitno je jesu li ju oni uopce pokusali zajebat ili joj ustedjeti neku lovu...pobogu pa u vemilu mi je lik neki dan 3 minute pricao o velicanstvenom BS napajanju - mislis da oni stvarno znaju sto prodaju i za cega isto sluzi osim da zice koje idu iz njega utaknu u ostatak komponenti? 
mozda je covjeku bilo samo zao da netko placa napajanje kad ga vec dobija s kucistem a nema uopce ideju da ta dva napajanja nisu ni priblizno ista.
cinjenica ostaje da je nisu zajebali jer joj nisu naplatili nista sto joj nisu ugradili i da ovo sto i jesu ugradili je tamo s dozvolom kupca.
|
Da se radilo o nekom iz moje obitelji (a opet da se radilo bi vjerojatno ja i uzimao i sam slozio) bez ikakvog bi razmisljanja ja odmah tamo odnio konfiguraciju i trazio da izvole rjesiti svoje mudrovanje.
Citiraj:
Autor greg SE
iskreno, mislim da su joj ucinili i uslugu jer ce zena s obzirom na to kako ti reagiras ocito svejedno kupiti dobro napajanje a to codegenovo kuciste sigurno nije ni priblizan srot kakvo bi bilo ono za 150kn koje si ti stavio. ipak je to pristojna konfa i kanta od pretankog lima koja zvrci i na koju se porezes cim ju nezgodno dodirnes nikako se ne bi uklapala s ostatkom stroja 
|
Slazem se, jer za 300-330tak kn codegen kuciste sa codegen 400w cool mega ultra napajanjem ne samo da je dostatno nego je i overkill jer ona dva plava ventilatora unutra imaju jednak efekt kenwood naljepnici na golfu, barem 30A na 12V i predstavljaju odlican temelj za budućnost