Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.03.2008., 23:01   #314
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
sad kad je stiki ja sam vam dečeci sam htio poručiti da imenom i prezimenom tvrdim kako je stereo hi(gh)-fi(delity) nešto najbolje kaj kombinacija pasivnih i aktivnih elektronskih komponenata može pružiti.

ako zanemarimo ove puppy-like slušanja po sajmovima iz susjedne sobe (više manje su svi imali takve "demonstracije"), jedne od najboljih slušanja sam imao na mini, a kasnije i micro be utopijama sa pathos cjevašem i meridian izvorom... bez da previše seciraš svaki aspekt muzike, situacija je takva da jednostavno gdje god sjedneš u sobi doslovno možeš brojat redove orkestra i po meni je to nešto što ni high-end surround ne može pružiti. naravno nije ni to bez mane - utopije jednostavno su imho prekratke u basu (barem ovi bookshelf modeli), ali ocrtavaju za popizdit.

za svakodnevno slušanje i generalnu preporuku (imho naravno) je rotel euro serija + klasično b&w koji će uvijek zvučati oke, ali je meni odlična bila kombinacija euro rotela i dali icona... maltene ostavio kaparu za takav sistem, ali eto izjebalo me

naravno to je ovako sa vrha glave, kombinacija ima tonu i ovise o puno faktora.
syss je offline   Reply With Quote