sta se palis na "skrabotine", mislio sam da je jasno na cega sam mislio...ocito nije
no ok, na stranu to. zaboravljas da nisi ti trazio bmw a oni ti utrpali ficu jer nisi ti uopce bio kupac

upitno je jesu li ju oni uopce pokusali zajebat ili joj ustedjeti neku lovu...pobogu pa u vemilu mi je lik neki dan 3 minute pricao o velicanstvenom BS napajanju - mislis da oni stvarno znaju sto prodaju i za cega isto sluzi osim da zice koje idu iz njega utaknu u ostatak komponenti?

mozda je covjeku bilo samo zao da netko placa napajanje kad ga vec dobija s kucistem a nema uopce ideju da ta dva napajanja nisu ni priblizno ista.
cinjenica ostaje da je nisu zajebali jer joj nisu naplatili nista sto joj nisu ugradili i da ovo sto i jesu ugradili je tamo s dozvolom kupca.
iskreno, mislim da su joj ucinili i uslugu jer ce zena s obzirom na to kako ti reagiras ocito svejedno kupiti dobro napajanje a to codegenovo kuciste sigurno nije ni priblizan srot kakvo bi bilo ono za 150kn koje si ti stavio. ipak je to pristojna konfa i kanta od pretankog lima koja zvrci i na koju se porezes cim ju nezgodno dodirnes nikako se ne bi uklapala s ostatkom stroja