View Single Post
Staro 27.03.2008., 20:18   #1692
madmax17
Premium

Datum registracije: Aug 2007
Još koji minus sa moje strane, dakle saznao sam da se vsync više ne može 'forsirati' preko control panela atija i nvidije u Visti jednostavno u microsoftu su odlučili blokirati takve stvari jer driveri sada funkcioniraju drukčije vjerojatno da izbjegnu konflikte, znači da je ono "wait for vertical refresh-always on" apsolutno beskorisno. Ako igra nema vsync u opcijama i ako imate lcd monitor to nama znači 'trganje' ekrana i zbogom igranje dotične a znam da to nemaju sve igre kao neki portovi sa konzola, mislim da pes2008 recimo nema vsync opciju.

Drugo stvar pošto sam negdje čitao da je puno teže pobrati virus na visti x64 jako me iznenadilo nekih 50-ak zaraženih fajlova u system direktoriju, stvarno ih je bilo toliko da sam prvo pomislio da me program zajebava i da opet pišti lažne alarme ali izgleda da nije tako, neki virus koji dođe preko internet explorera (a čega drugog) i zarazi libraries fajlove ili tako nešto i još se teško skida, navodno ga se dobije kada se explorer updejta, mislim ako se toliko resursa troši na zaštitu onda bi to trebalo funkcionirati 120% bolje, istina da sam ja pogasio nešto od toga ali opet, ova zaštita nije ništa bolje od windowsa xp-a barem koliko se meni čini i opet se sve mora raditi ručno, znači instalirati firewall (win firewall očito beskoristan, mislim da bi se trebali potruditi i napraviti pošteni za promjenu) anti-spyware program (onaj defender je prespor) i anti virusni program, previše resursa odlazi na zaštitu da ona bude ovakva, vista bi trebala dolaziti sa sva tri programa pa makar platili avg, avast, kapersky ili zonelabs a ne da mi moramo skidati jer to opet nije neka zaštita po defaultu.
madmax17 je offline   Reply With Quote