Citiraj:
Autor tutix
Au contraire. Kad sam sa jednim kolegom išao kupovati konfiguraciju isto su nam rekli; Ili vam ga slažemo za besplatno i keljimo nalju pa sve komponente imaju garanciju godinu dana ili tražimo 180 KN za sastavljanje pa imate garanciju pojedinačno po komponentama. Ako uzmeš besplatno sastavljanje i dobiješ nalju pa otvoriš konfu, pušiš svu garanciju.
Onda 180 KN za sastavljanje i ne izgleda tako skupo jer ćeš i ovako-ionako nekoga morat vuć za rukav da ti složi komp od 0, pod uvjet da ga sam ne znaš sastavit, a morat ćeš tom nekome uvalit neku paru.
 , ista stvar.
|
ovo je simpaticno ali nisam siguran da oni mogu ukinuti duzu garanciju komponente, već je ovo prije jedan zgodan trik za izvlačenje novaca
Citiraj:
Autor greg SE
nije mi jasno na cega bi se on to trebao zaliti? dobio je sto je placeno, a to sto netko nije obracao previse paznje na njegov popis nije uopce bitno jer musterija je bila s njima u trgovini, zaboli ove u vemilu za njezinog "malog iz susjedstva" i njegove skrabotine. slozili su joj, objasnili i ona je pristala na sve.
IMO jedino sto on sada moze napraviti je preporuciti zeni da kupi posteno napajanje i ugraditi joj ga, par minuta posla. i to je to.
|
skrabotine?
bilo je lijepo isprintano i krajnje pregledno.
kako nije obracao kad me jos i zeni pohvalio kak je dobro slozena konfiguracija i kako ocito netko zna sto je slagao?
Na sto bi se trebao zaliti?
Pa na jasnu činjenicu da su ženi uvalili govno od napajanja za koje je upitno kako će napajati tu konfiguraciju, a tražio sam od njih posve drugo i naveo jos i rezervno.
Jasno mi je da su to trgovci, ali i kad na plac dodjes traziti bakicu salatu ne donese ti kobasice, a na e8200 i 9600gt staviti kuciste s codegen 400w smecem koje na 12V1 daje 8A i 12V2 14A i jos zeni reci da je to bolje jer ima više ventilatora pa bolje hladi ne znam kako bih nazvao???
Ovdje ne govorimo da sam trazio pioneer przilicu a dobio lg vec da sam trazio bmw a oni joj ga prodali s motorom od fice...