Citiraj:
Autor LAcy
Bubba da li dobijaš mailove za nove postove na ovom threadu?
|
Nisam znao ni da postoji opcija primanja novih postova mailom. Srecom, ne primam, ionako mi je inbox prepun, samo mi jos fale ovdasnje umotvorine...
Citiraj:
Samo je bilo pitanje vremena kad će netko puknuti nakon 434 posta.
|
Stvarno treba biti hiperintelektualac da shvatis kako ce frajer ocito objaviti kada ce stvar biti gotova - OTOH, veseli vidjeti "pica-s-dva-lica" modus operandi vrlog moderatorsko administratorskog PiSiEksperat tima; dok se ljudi razapinju i sve se varniči kada netko ima u sigu link od foruma koji se bavi vadjenjem brisa urete drotkefom, lik ima citav topic (koji se, Bog te jadan, predlaze i za sticky?) sto je iz nekog razloga sasvim ok?
Da se razumijemo, boli me cuna i uopce me ne interesira snosaj na potezu PcE -> sef "novog onlajn shopa u Hrvata" (FWIW, ako i nije dobio "dozvolu" da se reklamira, kao sto pise u PravilimaSvetosavljaIOphodjenjaNaPiSiEkspertu, koja je jedini legitimni nacin da se nesto "reklamira" ovdje, covjek je maksimalno korektan i daje nekim anonimnim mufljuzima 5% s foruma popusta a od sto glasa, ako njih troje dodje u ducan kupiti nesto...), no eto, samo kao indikativna notica...