View Single Post
Staro 27.03.2008., 16:26   #440
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Bubba da li dobijaš mailove za nove postove na ovom threadu?
Nisam znao ni da postoji opcija primanja novih postova mailom. Srecom, ne primam, ionako mi je inbox prepun, samo mi jos fale ovdasnje umotvorine...

Citiraj:
Samo je bilo pitanje vremena kad će netko puknuti nakon 434 posta.
Stvarno treba biti hiperintelektualac da shvatis kako ce frajer ocito objaviti kada ce stvar biti gotova - OTOH, veseli vidjeti "pica-s-dva-lica" modus operandi vrlog moderatorsko administratorskog PiSiEksperat tima; dok se ljudi razapinju i sve se varniči kada netko ima u sigu link od foruma koji se bavi vadjenjem brisa urete drotkefom, lik ima citav topic (koji se, Bog te jadan, predlaze i za sticky?) sto je iz nekog razloga sasvim ok?

Da se razumijemo, boli me cuna i uopce me ne interesira snosaj na potezu PcE -> sef "novog onlajn shopa u Hrvata" (FWIW, ako i nije dobio "dozvolu" da se reklamira, kao sto pise u PravilimaSvetosavljaIOphodjenjaNaPiSiEkspertu, koja je jedini legitimni nacin da se nesto "reklamira" ovdje, covjek je maksimalno korektan i daje nekim anonimnim mufljuzima 5% s foruma popusta a od sto glasa, ako njih troje dodje u ducan kupiti nesto...), no eto, samo kao indikativna notica...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline