1.Stalker Shadow of chernobil (ovu igru sam cekao jaaaako dugo...nekih 5-6god od prvih najava.i isplatilo se.jedino mi je zao sto su izbacili vozila iz igre.i zao mi je sto se na konfi 1 rusi bez ikakvog razloga a na konfi 2 koja je upola slabija radi bez beda)
2.Diablo II(naravno da se tu ukljucuje expanzija...na ovoj igri sam izgubio najvise zivota...presao sam je uzduz i popreko sa svim zivim likovima...najdrazi mi je amazonka na 92lvl)
3.Starcraft i Warcraft 3(expanzije također...uglavnom i tu se gubilo dosta vremena.trenutno mi je aktualna custom mapa za WC3 zvana DoTA)
4.COD1 i COD2(jedinicu sam obozavao,dvojku u startu zamrzio zbog malo shebanog kara i jos nekih stvari,ali nakon privikavanja sam ju zavolio

)
5.Fallout Tactics(odlicna igra.presao sam je xy puta i svaki puta je bilo interesantno.)
6.Freelancer(iako igra ima dosta bugova najvise sto se tice zvuka meni je predobro sjela.također sam ju presao xy puta...imam najbolji brod i ono aliensko oružje...

)
i za kraj
7.Unreal Tournament i Counter Strike (igre koje nemoram opisivati,legendarne su.dovoljno samo nabrojati)