View Single Post
Staro 26.03.2008., 23:54   #1
hiki
Registered User

Datum registracije: Mar 2008
Problem sa HP6715b

Pozdrav, imam probleme sa HP6715b laptopom kojeg sam kupio prije 2 tjedna. Kada ga upalim laptop pocne raditi, ali se na monitoru nista ne desava. Nakon toga ga moram ugasiti i ponovno upaliti i pocne normalno raditi, startaju se windowsi. Nakon nekog vremena, nije tocno definirano, nekad izdrzi po 4 sata, nekad samo 10 minuta winodwsi blokiraju. Jedino rjesenje mi je da ugasim laptop na power gumbu i ponovno ga upalim. I tako u nedogled...
Ja sam instalirao windowse xp sp2, instalacija je prosla ok, a nakon toga sam instalirao i sve novije drivere skinute sa HPove stranice. U device manageru je sve ok, nema nikakvih upitnika. Nakon toga sam instalirao sve ispocetka jer sam mislio da problemi imaju nekakve veze sa windowsima.

Sad vas molim da ako je neko imao sličnih problema ili zna rješenje neka se javi, jer ja vec ne znam sto da napravim. Ne bih ga htio odmah nositi u servis jer mi je potreban za rad.
Da li mozda ima kakve veze kojim redosljedom sam instalirao drivere?
Da li u biosu moram nesto posebno podesavati?
Da li da pokusam u biosu disable-ati sve uredaje koji mi ne trebaju, znaci fingerprint, bluetooth, modem, itd...

Ajde javite se s nekim prijedlozima, ja vas molim... Hvala!
hiki je offline   Reply With Quote