Citiraj:
Autor Elven
Vidis vidis... za razliku od gornjeg posta ovaj bi mogao ne biti babelfish Nizozemski... nisam siguran da i jedan online translator zna kada i kako koristiti rijec er (jer mi ni vecina Nizozemaca to ne zna objasnit, samo ju stave tamo po sluhu :P) hm hm hm.. Aj commissario bas me zanima, kako znas Dutch? 
|
Ma, obican Babylon, eto kako.

(Imao sam srecu valjda taj dan, jer je kao prevoditelj u rangu slicnih programa-mozda nesto bolji- al ovako, za po kuci, da trkne u trgovinu i to, nije los. Acht punten voor Babylon! Dobro, evo, negen.)
@
Jonyb
Citam kod Talijana da se radilo o uskrsnjoj promotivnoj ponudi, KIS-gratis na godinu dana-ne trial verziji- koja je sada vjerovatno istekla, mada nigdje ne mogu naci ni kad je pocela ni kad je zavrsila.Niti da je neko instalirao program i probao ga, pa mi je malo cudno sve skupa. Ti si izvukao licencni ljuc i iskoristio ga na nekoj drugoj, trial ponudi, ako sam dobro shvatio?
@
Elven
Daj, ti znas taj Dutch, jel mozes negdje pronaci ( u nekom "Baag-online", recimo) o kakvoj se ponudi radilo, ako se uopce radilo? Ako budes imao problema sa jezikom, tu sam. Vidis, taj
er, njega inace koristis kad...