Ne velim ja to samo tak da ne bude funkcioniralo. Bil sam ja na forumu kad je postojal
stikcy i usprkos tome su se otvarale teme s
"pročital sam sticky ali samo da...". Videl sam na svoje oči kak to (ni)je to funkcioniralo. Friški vodič za clockanje Core i AM2 procesora je napravljen i više nego odlično, a kolko se tema o clockanju otvorilo nakon tog vodiča
? LAcy je krenul s vodičom o Visti i još nije počel kak spada i već su mu usrali temu s postavljanjem istih pitanja koja su postavljati diljem raznih tema o Visti. Na AMD i INTEL podforumu postoje teme za vijesti o procesorima i pločama i uvijek se nađi oni koji jednostavno moraju otvoriti novu temu da svima vele kak je cijena Q9300 pala za dvije kune u Linksu. Takvih primjera ima diljem foruma kolko vas volja.
Isto je dal imaš
sticky o konfiguracijama ili ako si onaj koji traži odgovor da truda i pregleda samo prve dvije stranice. Jer sve bude našel samo ako se potrudi i odvoji malo vremena. Ali ne, gospoda su lijena, svi bi svoje teme, ovo-ono, ne odgovara im odabir komponenti u temi za slične novce koje i sami misle potrošiti, itd. Ista stvar sa
stickyem; napisalo se bude, uložena bude masa truda i vremena i opet ne bude pokrven ni dijelić, a uvijek bude nekome nekaj falelo, teme se budu otvarale i dalje i isti oni koji su sad za
sticky budu te teme punili sa svojim preporukama.
Umjesto da se tema prijavi i da se ne posta onome koji se ne da truda za
Tražilicu, uvijek se iznova pišu preporuke, linkaju se iste komponente - začarani krug. Onda se još na kraju svi žale da je kaos, pa kad se kaos ide sređivati s ključanjem i sankcijama, opet se žale da zakaj se ključaju teme.
elvis je jednom prilikom rekel da malo smanjim s ključanjem tema koje nisu po pravilima, jer se njemu ljudi žale na PM i traže preporuke. Samo da si svi daju truda oko prijave postova i korištenja
Tražilice bilo bi svima bolje. Jer ovak, kaj god da se napravi - uvijek nekome ne paše. Ko je kriv i ko je dežuran gad - moderatori.