Koristio sam do sad onu Logitechovu tanku tipkovnicu i sad sam kupio ovu ultra skupu G15 rev.2 samo radi osvijetljenja u mraku. Retzultat nakon tjedan dana rada s tim je razočaravajuć. Ekran je zgodna stvar, stvarno je super pratiti parametre rada kompa, razne temperature, frekvenciju proca, Winamp i sl. Međutim površinom premale tipke, teško se naviknuti na debljinu tipki nakon onih tankih, brzo pisanje mogu zaboraviti jer svaku drugu riječ krivo napišem, a onaj red G tipaka lijevo je smrt za ljude koji napamet traže ESC i CTRL. Također sam te tipke reprogramirao da mi u normalnom radu glume lijevu zadnju kolonu običnih tipkovnica. Također imam primjedbe na nagib tipkovnice koji mi je jednostavno premali. USB je također za te novce mogao biti 2.0, ovako služi tek mišu i sl. Klika više ko dječja igračka nego kvalitetna tipkovnica (makar ima mekani klik), bučna je, i opčenito izgleda prejeftino u odnosu na cijenu. Imam feel da će se izguliti vrlo brzo. Ne fercera na PS2 (zbog displaya i USB HUB-a), pa više ne mogu paliti komp na hotkey kao što sam navikao. Sve u svemu mislim da ću je koristiti samo za igre i sl., a nabaviti opet tanku za klasični rad. Da košta upola manje imao bi donekle smisla, ovako vrlo teško, IMHO.