Citiraj:
Autor Maynard
Ja sam siguran da da. Bar kod punjenja Lexmarka e232 makneš žutu vrpcu otvoriš čep s noktom(čak ti netreba ni šarafciger) nasipaš prah zatvoriš i vozi miško.
Naravno u idealnim uvjetima kad kazeta nije ubijena treba se paziti da se kazeta ne isprazni do kraja da bi developer izdržao sljedeći ciklus. Tj da ne vrti developer na suho.
Bubanj je odvojen kod ovog stroja(drum unit) i kupuje se posebno tako da nema potrebe da ga se uopće ni vadi iz printera kod izmjene tonera, a samo za tvoju informaciju bubanj na ovom printeru mjenja se nakon 2-3 ciklusa i više.
Naravno skoro kod svih drugih tonera vrijedi ovo što si napisao, ali lexmark i samsung imaju neke iznimke..
|
Pa kolega

ne bi se služija s tobom iz jednog razloga ja radim u firmi koja se primarno bavi punjenjem tonera i tinti i znam o čemu govorim. Dakle kao što san reka sva cartridge ima spremnik otpadnog tonera naglašavam "SVAKI" i ako se taj spremnik ne isprazni onda moze bit problema . Ako malo bolje pročitaš moj post poviše ja sam reka da se može možda napunit i 2 puta bez pražnjenja tog spremnika ali nije preporuka. Što se tiće tonera i polucije koju može napravit reću vam samo ovo ( doživio iz osobnog iskustva) kada padne jedna čaša jogurta koja je napunjena s tonerom na pod imate osječaj ko da je netko zalio cijelu prostoriju naftom. Toner i ima slične simptome ko i nafta jedna mala količina napravit takvo sr...e da ne možete ni zamislit. Dakle da remiziramo ovo nije nikakva reklama za punjenje ali brate platis 236 kuna i ljudi ti naprave posao kako treba bez šporkog posla.