View Single Post
Staro 24.03.2008., 23:09   #401
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ja sam prvi pobornik toga da svatko ima pravo na mišljenje...coconut, samo me zanima gdje si ti u ovom topicu na 14 strana ijednom pročitao da ću ja biti najjeftiniji po pitanju svega?? čak dapače smatram da to što ćeš mene moći dobiti skoro pa 24/7 i tu na forumu i na forumu od hardveraja valjda kvragu i vrijedi tih 2,97 kn što je Protis npr. jeftiniji na Corsairu 520HXEU napajanju???
i druga je stvar što i ja sam imam iole zdravog razuma i usporedio sam cijene prije nego što sam ih postao ovdje (iako to smatram samo svojom greškom što sam pokazao cijene prije nego je šop aktiviran)...ali da opet malo rezimiram i podsjetim te na već par puta spomenutu jako bitnu stvar-članovi foruma će imati dodatnih 5% popusta pa ti računaj-ali prijatelju slobodno ti kupuj gdje ti volja...osim toga, kako sam i ponovio-ne mislim ići ni u kakve trke sa Protisom ili ADM-om ili Diskontom 24 (jer ono što ću ja imati i što oni imaju nema veze jedno sa drugim)...
i zadnje ali ne i najmanje bitno (dapače!) koliko vidim ni Diskont 24 ni Protis nemaju nikakve besplatne dostave dok ADM ima besplatnu dostavu iznad 2000 kn (a u Hardveraju će dostava biti besplatna od 1500 kn)-o plaćanju pouzećem da ni ne pričam
i coconut, nadam se NHF?
Beshtya je offline