View Single Post
Staro 24.03.2008., 22:05   #1
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Command & Conquer 3 Kane's Wrath

Čudi me što Mar nije već prije otvorio ovu temu, jedino ako sam fulo, ali sve sam pregledao pa etoga, krećemo.

Nisam baš upoznat previše s igrom, tj. detaljim same ekspanzije nego sam onak malo preletio i eto nje na mom kompu.

Ovo nije stand-alone ekspanzija, i time smo riješili prvi i najvažniji problem tj. pitanje

Sve je isto koncepirano kao i od CNC 3 uz neke dodatke novih građevina, jedinicama i pojedinih mogućnosti starih.

Pa da krenemo:

Nova ikonica ofc:

Novi logo:

Izbornik (sve stanardno):

Novi timovi (rase, neznam točno kaj je kaj ):

Postavke:

Gameplay slikice trenutno nemam kao što rekoh, nisam ništa konkretno stigao odigrat i primjetiti. To je i na vama, pa da sami upotpunimo ovu, recimo možemo je nazvat recenzijom, jelte.

Jedino što mogu zamjetiti je sigurno da su performanse/optimiziranost mnogo slabije nego na CNC3. Sa ovakvim postavkama(jedino kaj je sad 8x max AA prije je bio 4x max) sam imao zabijeno na 30FPS, a sad dobivam u početu jedva 20-22, a u pravoj žurki bi se sigurno motalo oko 10-15FPS. Driveri su BETA 169.44.

Sve je dakle lijepo, novo i šajni za okice.
To bi bilo to od mene zasad. Bacim se na igranje, pa javim dojmove kasnije.

LP

EDIT: malo infoa o igrici http://tinyurl.com/2zsr8s

EDIT 2: stavio sam AA na 3, sad radi kako treba.

Mali update:

Par novih vozila u novom teamu nazvanom Steel talons, koji u globalu vuku podrijedlo od očito GDI (nisam baš upoznat s pričom u ovom dijelu, samo sam custom game igrao). Rifleman squad se može sada "ukopat" i stvorit bunker kao što se i to vidi na slici (lopataku bauštelci ). Jugger je sada nazvan (barem u ovom teamu) Behemoth. Nova vozila Wolverine, Mobile repire transport, Slingshot, Titan. I inžinjeri su čak dobili pištoljčeke da se mogu kolko tolko branit.

Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 26.03.2008. u 11:09.
Matth€w je offline   Reply With Quote