Citiraj:
Autor greg SE
kt133 nije imao FSB 133, samo do 100. KT133A je ono sto bi tebi trebalo za tog athlona. danas je mozda "normalno" FSB (ili HTT) digniti za 50-100% od orginalnog ali nekada su ploce rijetko isle preko 110 recimo.
|
ma nisam planirao ništa oc-at u neke ekstreme, nego jednostavno mi je čudno to što mi je ovaj duron ispada na epoksici brži nego athlon dok npr na matsonic-i neće uopće radit, pa sam mislio ako ima netko u glavi sistem jumpera da probam iz fore vidjet koliko bi se dalo navuči athlona na epoksici.
a ovo gore što si naveo mi nije jasno jer na obadvije ploče su via apollo kt133 chipseti s tim što na matsonicu ide po defaultu 133*7.5 a na epoksici neće preko nekih 109 čini mi se.
ugl,nema se potrebe zamarati s time, bitno da radi stabilno, jedino sam imao problema sa dizanjem xp-a, zato sam se i bojao da je ploča nekako clockana pa zaključan bios, jer stalno mi se pojavljivao tokom instalacije bsod i nikako nije htjelo,onda sam iz očaja vratio sve sa matsonica na epoksicu i durona i sve se instaliralo normalno.
nakon toga sam opet sve prebacio na matsonica i evo sad radi već 2 dana bez gašenja, i sve je ok.
radio sam chkdsk na obadva hdd-a i nigdje nema bad sectora ali eto,iz nekog razloga windowse mi nije htjelo instalirat.