Citiraj:
Autor coconut
Ploča je najslabija karika u toj konfi obzirom da se nVidia chipseti za Intel procesore poprilično griju, znaju imati sitne bugove i lošije se klokaju od P35 ili X48 chipseta. SLI sistem sa 2x8800GT je bacanje para jer performanse nisu opravdale očekivanja niti su duplo veće od sistema s jednom 8800GT.
Ista kofa kod nas (sve cijene nađene preko Nabava.net):
/
|
Ne kuzim,sta sad ti mlatis slamu?
A) Covjek trazi konfu za gaming,ne misli klokati procesor,pa cemu taj argument oko ploce,pogotovo jer sam i ja rekao da je to bolji cipset ako ne ide na SLI.Ploca je zbog sli-ja iskljucivo i nista ne znaci sto se grije vise-RADI.
B) Da 2 kartice ne rade duplo bolje od jedne znaju majmuni na grani,ali su performanse jace od jedne karticem,a on trazi najjace.
C) Pa znam koje su cijene kod nas,u duhu toga sam i napisao "hebiga,ovako bi to izgledalo u Austriji".
_Nek se javi Kaktoos i slozi ili ne.Za rame bih se slozio sa Tomislavom Č oko Balistixa al ne igra mu nikakvu ulogu ako ne misli klokati.Na svemu se da ustediti naravno

onajprije kucistu,disku,ramima,ali i procesoru i sve u korist boljeg grafickog rijesenja jer to je najvaznije u takvoj konfi.Opcija s jednom grafickom nudi prostor za dodatnu ustedu,onda naravno ici na P35 i 3870X2 bi vjerojatno bilo najbolje.