View Single Post
Staro 24.03.2008., 13:13   #387
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Splasnulo mi malo oduševljene s origenAE. Gledam malo na njihovom sajtu:
H5 - ide u njega ATX ploča al napajanje ide microATX???
H6 - u njega ide fullATX napajanje al samo miroATX ploča.
H7 - isto ko i H6.
Sad bi trebao mijenjat konfu zbog microATX ploče ili tražit microATX napajanje? Božesačuvaj. Hoćeš imat u ponudi silverstone lc16m pošto ga kod nas nema nigdje?
ponuda od OrigenAE će biti slijedeći modeli: X10 (1750 kn), S10V (2700 kn), S14V (2850 kn), S16V (2950 kn), S16T (4700 kn) i S21T (8000 kn) (svi u crnoj ili srebrnoj varijanti-na izbor i na sve kao član foruma imaš 5% dodatno)...H seriju neću imati iz 2 razloga: 1. nijedan model nema prednji panel za USB,audio,FW ili card reader (što je veliki minus korisnicima-znam iz prve ruke) a cijenom je npr. X10 jako blizu H serije...
drugi je razlog baš ovaj ''problem'' sa pločama i napajanjima-X10 npr. kao najjeftiniji u mojoj ponudi podržava mATX i ATX ploče, ATX napajanja i full size kartice ...H seriju uglavnom ni neću imati.
što se silverstone-a tiče mogu nabaviti sve modele koji vam trebaju. Ponavljam, roba će mi jednom tjedno ili 3 puta mjesečno najmanje dolaziti iz NJemačke tako da su isporuke dosta brze za modele kojih kod nas ni nema...
Beshtya je offline