View Single Post
Staro 23.03.2008., 23:54   #26
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Pa niste ok, sta covjeku ne preporucite Coolermaster CM 690, mjerio sam i izađe 50.7cm. A odlicno kuciste
Da al je problem sto neznam kolko je kavez sirok, tj. jeli moguce elegantno kao u chifu izvest postavljanje diskova na lastiku. Naveo sam u prvom postu. Ajde izmjer TOCNO kolko ima do stranice kaveza do stranice (nutarnja dimenzija) . tnx.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Lako je preporučiti novo kućište, lako je njemu dati pare, nema brige. Ali čemu mijenjati kućište koje ga služi, ako recimo na neku foru složi tu dasku da ne smeta. Kupnju novog kućišta radi ta 4cm bi ja ostavil za zadnje. Prije bi sprobal maknuti tu dasku ili potražiti stol sličnih dimenzija, a da je bolje konstruiran. Ako se ništ od toga ne pokaže uspješnim, onda bi kupoval novo kućište.
apsolutna istina. Ni ja ga bas nebi mjenjao ako nemoram.

Stol drugi nema sanse da uzimam. Ovaj je em skup ko sotona, em stabilan uzasno, meni taman dimenzijama, jer mi netreba ogroman stol, Dobro rasporedjene ladice i prostor ispod njih mi je taman za torbice od DVDa. Sad bas gledam kak bi rijesio tu dasku sto jednostavnije. Ak ju maknem stol ce definitvno izgubiti na crstoci. Takodjer moram cijeli stol rastepst da bi uopče dosao do nje... Jos mi je najjednostavnije zrusiti dimnjak
Fleks je offline   Reply With Quote