View Single Post
Staro 23.03.2008., 23:14   #1
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Question Dlink 684T(wireless)...nikako da radi normalno...

Znaci kupio novi doticni router, konfigurirao ga pomocu onog turtorijala sa foruma u router mode, sve radi ...kad radi...

Znaci imam spojen jedan laptop prek wirelessa, i 2 kompa preko kablovinja.
Svi kompovi imaju nove windovse(ako to nesto znaci).Internet radi normalno jedno vrijeme, pa mi recimo za vrijeme igranja na netu odjednom izgubi vezu i padne, ponovno konektiranje ne djeluje, niti repair, niti istekavanje kabla, nekada mi pomogne restart PC-a, a nekada jednostavno moram cekat. i cekat pa se odjednom spoji ponovno...

Drugi problem je u tome sto nekada ,ako stavim komp u hibernaciju,ponovno konektanje nakon dizanja neuspije..tj. jednostavno pise da sam konekted, ali nemogu surfat...(vezano za gornji problem)

I treci problem je taj, kad upalim pc, moram cekat jedno 3-4 minute da mi se digne MOzila(nevazno dali se mogu spojit ili ne...)), znaci pokrenem mozilu..i cekam, cekam..i cekam, sto stvarno covjeka iznervira..

POMOC!!!

BTW: pokusavao sam googlat, pokusavao sam se nezivcirat..ali stvarno sam puko vec od ovog...nikako da mi internet radi kak spada..problemi sa KASDom, pa sad s ovim..ovo vise nije normalno...

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 23.03.2008. u 23:16. Razlog: ma lud sam vec, pa neznam pisat...ispravljam pogreske...
Halos je offline   Reply With Quote