Citiraj:
Autor yedwy
Aha a GF6x00 na 7x00 je donosio novu reviziju shadera? Isto kao i x1xx0 i x2x00 familije kod ATIa...?
Baš se nebi usudio reći da redovito dolaze unaprijeđenja u smislu generacije DXa prije da ona druga generacija služi da konačno radi ono kaj je prethodna imala kako treba...
Inače DX10.1 specifikacije se mogu naći na M$ siteu negdje pa vidi kaj donosi ali od značajnijih mislim da jedino adresiranje gpu rama ide u to, ako nisu opet odustali radi nvidie...
Ne da će ti to kaj značit u živvotu jer ionako za igranje ti je samo revizija shadera ono što ćeš primjetiti što se izgleda tiče i particle renderiranje oblaka i onih sranja eventualno, ali je problem što tako dugo dok engine igre i prije svga teksture nisu predviđeni i posebno napravljeni za DX10 nećeš bog zna kakvu (r)evoluciju u grafici gledati jer grafe nemogu iz prsta isisati podatke, one ipak nisu glavno računalo USS NCC-1701-D ili E Enterprisea...
|
ok, baš kak sam na kraju reko, neću se pravit pametan jer nisam neki znalac, ne pratim baš sve serije detaljno, tak da ne mogu nešto kategorički tvrdit (nit tvrdim), al mi se uvijek činilo da sa novom serijom grafa dolazi nekaj novo. tak je bilo kad sam imo svoju prvu radeon 9700, pa sam uzo 9000pro (ne pitaj zašto

), onda 9600xt i sad ovu 3870.
nisam ja tu pljuvo po toj grafi, neg me topćenito tavi marketinški potezi nerviraju, a ni jedan proizvođač nije imun na njih, fala bogu, pa čak ni ati.
čisto da se pojasnim, da ne zaratim tu s nekim.
a kaj se dx10.1 tiće, tak sam si i mislil da je razlika u nečem šta nemogu ni izgovorit ni skužit tak da nije bed.