181. Grubiša Davor 50% 20 bodova 10:26 4.3.2004 20:45:05
toliko o tome. znam, žalosno, al bigaje. al znate kaj je zbilja žalosno? što sam u školi iz povijesti, zemljopisa, PiG-a, uredno imao 4-5. fakat žalosno. ali nije me sram. glavno da su mi tijekom cijelog školovanja tupili kako su to super važne stvari i kako kada odrastem neću moći a da ne znam kolika je razvedenost obale i kaj ti ja znam. zato sam normalno nezanimljive gluposti bubo napamet. najjače mi je bilo kaj sam jednom dobio jedan jer nisam znao koliko posto u privredi grčke zauzima ovčarstvo. i glavno da su govorili kako informatika u osnovnjaku nema što tražiti.: finger :
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|