@Baja 001
Vjerojatno , iako me buni nesto . Stavin ga na 2.3 izvrti , SuperPI, Prime i OCCT bez beda ali cim mu stavin 2350mhz ili 2400 se srusi tj. zabloka. Tu sumnjam na PCI Lock prije.
@Danij3l
CPU Cool. Nije ti vazan chipset (meni je 915) ,nego PLL (oznaka na cipu koji kontrolira FSB i ostalo) , koji nemozes saznat preko software-a.Ja san rastavlja laptop i ocita ga ali ga u nijednom programu nije bilo pa je to bila teska procedura dok san ja s likon koji je napravia program to sredia.
@Rendula
Da , zasto ne? Ne grije mi se previse , jer san stavia AS5 na proc i prosiria otovor za uzimanje zraka i neide preko 61c. Prije bez clocanja , u M3 bi mi komp vrtia 60-100frameova ali mi svakih 20s frameovi pali na 20-30 i to bi mi poremetilo krug. Sad toga vise nema. Takoder u windowsima je ogromna razlika. Sad sve klizi da nisan moga ni zamislit a koristin Vistu SP1 Ultimate. Kod extractanja san ustedia dosta na vremenu posto sa RS-a samo skidam.Evesertu su svi rezultati za cca 1000 bodova skocili i latencija sa 105 na 77 pala. U SuperPI sa 45s na 35s a sjecam se dok san imao AMD64 3700+@2950 da je on za 31s to vrtia tako da je ovo odlican rezultat za ovaj proc