View Single Post
Staro 21.03.2008., 22:17   #13
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
da, znam sve o tome, medutim 2007fp dolazi velikom vecinom s pva dok 2007wfp dolazi s ips

dapace, petre, nisi li i ti kupio taj monitor? (ljen sam sad kopat pa ga mjenjao kasnije za philipsa?)

ne kuzim zasto je toliko tesko razlikovat ta 2 modela, pa sta je to "w" nevidljivo ljudima?!
Jesam, imao sa ta dva ljepotana, te kako sam se zanimao za njih, a nakon toga ih i kupio, dosta sam gledao po netu šta ljudi vele, pogotovo nakon što sam ih vratio. Po onome što sam ja čitao, a dosta sam čitao, većina ih je S-IPS, a i moji su bili S-IPS. Kakvo "w" spominješ tu kad navodiš FP model(kocka) a ne WFP(wide), Ako misliš na općenito neobraćanje pažnje između WFP ili FP, bez brige, dok sam i tražio prije par mjeseci obraćao sam pažnju dali se govori o WFP ili FP modelu, premda su oba djelila iste mane. Lutrija sa panelima se igrala(i još igra) sa oba modela, no da se ponovim opet... po onome što sam našao/čitao na netu/forumima, većinom su dolazili u S-IPS (LG.Philips S-IPS - LM201U05) varijanti a neki u S-PVA varijanti (Samsung S-PVA - LTM201U1), tako da reći da je 2007FP čisto S-PVA monitor je apsolutno kriva informacija, kad sam ja doma imao dva S-IPSa za primjer.

Malo ontopic: evergreen, totalno ti se neisplati za 19" davati tolike novce kad je u pitanju 971P, ili si pikni neki 20" S-PVA/S-IPS monitor, ili ako ti nije hitno pričekaj Lenovo L220x, no red je svakim danom sve veći.

Zadnje izmijenjeno od: p3tar. 21.03.2008. u 22:46.
p3tar je offline   Reply With Quote