Iskreno ne vidim svrhu prepucavanja koje se razvilo u ovom threadu oko ovog svega...
Jel PNF OK napajanje? Je... Jel MS Ok napajanje? nekome je nekome nije... Jel neko dobio ružan napon na testiranjeu nekog napajanja u smislu ripplea i ostalog? moguće... To što neki PSU ima veći ripple ne znači da je lošiji izbor od neko koje ima manji ako isto nemože upogoniti neku konfu a prvo može, tome i sluše svi oni regulatori i sranja na elektronici koju tako skupo plaćamo da je štite od toga svega...
Dal je MS napravljen po ATX (1.02/2 ili kojem god) standardu? Jel PNF napravljen po istom standardu? Jesu... Dakle moraju i pogoniti konfu određene snage EOD tu se nema kaj dalje reći jer da to nemogu nebi niti postojali...
A ko će što kupiti na kraju se svede na osobne perferencije, ja samo znam da ja ipak između PNFa i MSa radije biram PNFa a između PNFa i VX450 potonjeg (kao što se vidi iz priloženog) i ja sam svakavih smeća imao i u kompu i u rukama i meni od mojih napajanja nije crklo niti jedno a već poduže mi nije crkla niti matična niti grafa niti hard niti išta drugo od komponenti tako da ono ja sam (ako je to mjerilo) zadovoljan sa svima njima...