Citiraj:
Autor LAcy
Gle Flex, počeo si starim utabanim putem spamati thread. Kao što neki korisnici ne daju argumente za Vistu tako ni ti baš ne daješ argumente protiv. Ja sam već nekoliko puta napisao da se slažem da Vista nije donijela sve što je obećano, ali isto tako je činjenica da nije totalno smeće i da unatoč povećanim hardware zahtjevima sasvim solidno radi.
Sjećam se kad je izašao WinXP bilo je sličnih argumenata protiv. U odnosu na tek izašli WinXP Vista je u startu bolja. Nakon nekog vremena svi će prijeći na Vistu (već ih je dosta prešlo) a možda i neće jer će izaći noviji Windowsi. Iskreno bih volio da se pojavi kvalitetna alternativa za kućnog korisnika ali je još nema iako je Linux prilično napredovao.
Evo jedan mali argument koji govori Visti u prilog:
Već sam napisao da nisam samo podigao OS i pustio ga da stoji tih 12-tak dana. Normalno koristim, vidi se da ima dosta procesa jer mi je dignuto 11 aplikacija...
|
Gle Lacy.
1. zauzima bezobrazno puno resursa
2. igre sporije rade
3. ne nudi apsolutno nista novog
4. skupa je
5. previse user frendly i nastrojena prema userima pocetnicima i tajnicama.
Sorry to je OS koj cu definitvno preskocit. Vecina vas koji ste ga instalirali rabite PC za surfanje po forumu i gledanje pr0na, ok budimo realni ni ja ne koristim PC za ista puno pametnije, al ono...
Jos je tu i odredjeni postotak usera koji ju je instalirao zato sto je to nesto novo i sexy i ima okrugli start meni i prozirna je i bla bla...
uglavnom shvatio si sto je pisac htio reci, a ja idem nabacit jednu brzu meditaciju i probat novi firmaware za astralnu projekciju.