Citiraj:
Autor Ice Demon
Ja sam i podesavao Vistu i sve...
Al jos uvijek imam 70 procesa... Pa kaj ste vi zaboga sve gasili?
|
Zapravo i nisam nešto specijalno gasio, više onako po vlastitom nahođenju. Nakon čiste instalacije mislim da je bilo oko 30, kad se instaliraju nVidia driveri onda se pojavi 1-2. Dosta programa i drivera voli pokretati neke svoje procese ili service kojih se onda nakupi. Gašenje servica je individualno, nekom nešto treba. Dobro je što piše za čega je koji i međusobna ovisnost. U Visti task manageru se lijepo može vidjeto koji svchost "vrti" koji service. Dakle broj servicea nije jednak broju procesa.
Citiraj:
Autor buljo
Ja sam spustio na nekih 50 kod bootanja, ali ne znam kak još da skinem, 4 (ili čak i 5) su mi od tipkovnice...
|
Eto ti odgovora. Kakva je to tipkovnica koja troši toliko?
Citiraj:
Autor buljo
A onaj security centar ikonu u trayu ne mogu nikak ugasit, gledao sam na netu ali ja tamo nemam ovo što svuda piše..
http://www.shivaranjan.com/shivauplo...tasecurity.png
Vista manager ju "ugasi" ali prilikom ponovnog pokretanja winza i Vista managera ikona je opet dolje... Kak ju na neki drugi način maknut? :/
Lacy? 
|
Admin si? Isključio UAC? Probaj napraviti usera, staviti da je admin i onda vidjeti.Ako baš ne ide samo je sakrij iz propertiesa od taskbara.
Citiraj:
Autor Ice Demon
Mah, ipak cu ostavit ovolko procesa... Kad ima nek se ima. Ionak ima 4GB RAMa...
|
Eh, nije stvar samo u RAM-u. Svaki proces ma koliko nezahtjevan bio uzima malo procesorskog vremena a kad ih ima više zaključi sam.
Zaboravio sam napisati da imam SP1 i to još uvijek RC.