View Single Post
Staro 21.03.2008., 13:34   #1621
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Ja sam i podesavao Vistu i sve...
Al jos uvijek imam 70 procesa... Pa kaj ste vi zaboga sve gasili?
Zapravo i nisam nešto specijalno gasio, više onako po vlastitom nahođenju. Nakon čiste instalacije mislim da je bilo oko 30, kad se instaliraju nVidia driveri onda se pojavi 1-2. Dosta programa i drivera voli pokretati neke svoje procese ili service kojih se onda nakupi. Gašenje servica je individualno, nekom nešto treba. Dobro je što piše za čega je koji i međusobna ovisnost. U Visti task manageru se lijepo može vidjeto koji svchost "vrti" koji service. Dakle broj servicea nije jednak broju procesa.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ja sam spustio na nekih 50 kod bootanja, ali ne znam kak još da skinem, 4 (ili čak i 5) su mi od tipkovnice...
Eto ti odgovora. Kakva je to tipkovnica koja troši toliko?

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
A onaj security centar ikonu u trayu ne mogu nikak ugasit, gledao sam na netu ali ja tamo nemam ovo što svuda piše..
http://www.shivaranjan.com/shivauplo...tasecurity.png
Vista manager ju "ugasi" ali prilikom ponovnog pokretanja winza i Vista managera ikona je opet dolje... Kak ju na neki drugi način maknut? :/
Lacy?
Admin si? Isključio UAC? Probaj napraviti usera, staviti da je admin i onda vidjeti.Ako baš ne ide samo je sakrij iz propertiesa od taskbara.

Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Mah, ipak cu ostavit ovolko procesa... Kad ima nek se ima. Ionak ima 4GB RAMa...
Eh, nije stvar samo u RAM-u. Svaki proces ma koliko nezahtjevan bio uzima malo procesorskog vremena a kad ih ima više zaključi sam.

Zaboravio sam napisati da imam SP1 i to još uvijek RC.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote