View Single Post
Staro 21.03.2008., 13:31   #1620
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Ja sam i podesavao Vistu i sve...
Al jos uvijek imam 70 procesa... Pa kaj ste vi zaboga sve gasili?
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Trenutno 43 procesa,guta memorije oko 800mb,al opera s vremenom poždere,i zna uzimat oko 140mb,pa i onda skače na 1gb zauzeća,al nekak mi se čini da je sad manje "opterečenja" možda zato kaj sam sp1 stavil gore
Uglavnom ja zadovoljan,jedino da mi je još malo smanjit te procese..
Ne kužim što vas toliko smeta broj procesa kod pokretanja/tokom rada ? Pa ako za nešta korisnog na kompu, ionako će ti broj procesa biti poveći.

Davno je AMD-jac napisao jednu pametnu - vi ste platili taj komp, ne on vas, pa nemojte vi biti njegov rob je*emu...
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Mah, ipak cu ostavit ovolko procesa... Kad ima nek se ima. Ionak ima 4GB RAMa...
I tebe brine kaj imaš 800MB zauzete memorije ? Stvarno tužno

Meni je sad upaljen FF i ostalo što normalno koristim od programčića koje kakvih i komotno mi papa ~830MB u XP-u. Vista bi bila kojih 200-300 MB više i uopće se ne bi brinuo. RAM sam i kupio da ga koristim, a ne da bi imao što manje zauzeće. To mogu radit kad bi imao 512MB sve ukupno...

Previše se brinete oko, po meni, glupih stvari. Ajde da benchate, rušite rekorde pa trebaju biti što lakši, al ovo, za normalni rad, bedasto po meni.

Iskreno, sa SP1 nisu sredili to da nisam admin (sa full kontrolom) jer me i dalje zezalo sa nekim fajlovima da neće pobrisat/maknut i slično...