View Single Post
Staro 21.03.2008., 11:22   #32
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor marko89 Pregled postova
dali je istina da se na iphone-u nemogu snimati filmovi i da se ekran uspori dok je hladno
Filmovi se NISU MOGLI snimati...
Sad su izašle aplikacije koje mogu snimati kraće filmove... naravno, s vremenom će stvar biti potpuno riješena kao i cijela ova zbrka s MMS-om... ponavljam MMS radi kao i snimanje filmova uz neke dodatne aplikacije...

Ovo s ekranom nije istina dok je hladno već je stvar ovakva...
iPhone ima touch screen koji radi na neku foru da samo s golim prstom ga možeš upotrebljavati... znači, recimo da imaš rukavice onda ne funkcionira... to je fenomenalno jer u džepu ga ne možeš pritisnuti bezveze niti prislonivši ga uz nešto.... to navodono radi na nekom principu putovanja elektrona između ruke i ekrana na iPhoneu ili nešto takvo.... tak da samo između čovjekove ruke i iphonea je moguća komunikacija (mislim, i između nosa ako s nosom pritišćeš) ....
E sad, ovo s hladnim vremenom vani se odnosi na to da kad recimo ti s iphoneom s 0 stupnjeva vani dođeš u prostoriju gdje je 20 stupnjeva ekran će se orositi (isto kao recimo i naočale)... e sad, budući da je vlaga vodić ti kad ćeš pritisnuti prstom na ekran on će dobti informaciju kao da je cijeli ekran pritisnut i vjerojatno će zablokirati.... (dogodilo se jednom mom frendu)...

Rješenje: obriši ekran i radi dalje....

A ova usporenja u hladnim uvjetima ja nisam primjetio....
eluminer je offline   Reply With Quote