View Single Post
Staro 21.03.2008., 10:49   #1614
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kad se rename-a fajl, ponudi se samo promjena imena, ne i ekstenzije. Kad se save u paintbrushu, automatski ponudi .jpg a ne .bmp . Eto recimo neke stvarčice koje su znale zasmetati, više ne smetaju A za SP1 , kaj da kažem, i dalje mi Vista radi Nisam primijetio nikakve promjene niti znam gdje bi ih trebao očekivati pošto ni prije nijesam imao problema.
Isto tako su neke stvari frustrirajuće za rad u Visti, recimo explorer, izmijenjen je na gore... Al zato postoje third party programi (koji su bili korišteni i na xp-u, da ne bi bilo ).
Na kraju cijele priče, ja sam i dalje zagovornik toga da svatko treba izabrati što mu paše, netko neka ima i dual os ak hoće , netko quad os like me, ukratko Vista NIJE novi MODNI TREND, te ju ne mora svatko imati.
Windows ME kad je izašao, totalno je popušio... Ali, ekipa iz Microsofta je testirala nove funkcije na njemu koje su se udomile u daljnjim operativnim sustavima... Možda je slična priča i sa Vistom ?