View Single Post
Staro 21.03.2008., 07:53   #41
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Question Plavi Ekran !!!

bleu screen.Čak sam i nove drivere skinio sa neta,ni to ne pali opet isto!

thx!
-->
Eto i ja se ponovio u karticu i na samom početku sranja s njom.
Nakon što sam je ubo u komp i digo windoze WinXP SP2 MCE i izbačenog
prozora o nalasku novog hardvera određujem odakle će uzeti drivere za instalaciju ( sa cd-a koji sam dobio ).Počinje instalacija drivera i na samom kraju samo odjednom PLAVI EKRAN SMRTI i naravno moram ručno resetirati stroj.I tako već jedno 10 pokušaja instalacije i deinstalacije i ništa ne pomaže.
Sad zadnji put pokušao sve instalirati iz SafeModa i sve prošlo bez problema i kad sam se vratio u Windoze kad pokrenem program za gledanje TV-a samo izbaci grešku i ništa od gledanja.U Device Manager-u još uvijek nakon završene instalacije imam jedan žuti uskličnik i nikako ne mogu naći drivre za to a znam da je vezano uz tv-karticu.Ponovno pokušao deinstalirati drivere,e sad ni to više ne mogu,stalno izbacuje neku grešku i ne može ih deinstalirati.Pop.z..o sam više sa karticom,najradije bih ju zdrobio,ima li tko kakvo rješenje ili mi negine svježa instalacija windoza ili nešto sasvim peto ???
Ako neko kaže da probam umjesti instalacije drivera umjesto da ih on sam automatski traži sa cd-a već da idem na ono have disk i tako dalje,i to sam probao i učinak isti--->bleu screen.Čak sam i nove drivere skinio sa neta,ni to ne pali opet isto!

thx!
dxdandy je offline   Reply With Quote