21.03.2008., 03:17
|
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Autor alengrosevic
Eto jedna mala (a mozda i velika) prednost Viste na Xp-pro. U 2 tjedna sam promjenio 3 ploce (razliciti chipseti), 3 grafe i 2 procesora na istom operativnom sistemu. Nisam koristio nikakav driver cleaner niti ista, samo sam instalirao nove drivere (nije mi se dalo, lijen sam  ). Vista radi kao i prvi dan kad sam je instalirao, dok bi racimo na XP-u (iz prakse znam) vec bilo par BSOD-ova i 99% bi morao ici reinstalirati sistem.
Sto se tice igri, nisam vidio da rade niti brze niti sporije (tih par % mislim da nitko u realnom koristenju ili igranju nece primjetiti. bilo na stranu viste ili XP-a) 
|
Pa da. početnik useru je vista super i mrak. Nemre napraviti nikavu stetu jer mu nista neda. sama slozi drivere i milina. Ma mracno dobro za usera kalibra kao ti. Slazem se
Citiraj:
Autor danc00
Znaš da je  , !
Heh, kaj velite na SP1? Sad kad je došo final niko ni riječi o njemu! Ah, vidim ja da već pola foruma ima Vistu, ipak je postala bolja od XP, kaj god da "Fleks" rekel  . 
|
Vec te 12 put molim da mi dokazes po cemu je to vista bolja? Po onome sto je gore qoutani napisao? Reci sviđa mi se krugic umjesto start menija, puno boja i gotovo. 
|
|
|