View Single Post
Staro 20.03.2008., 19:13   #39
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Oblak Pregled postova
Sve to mi daje naslutiti da je rasprava oko usporedbi kvaliteta brandiranih i nebrandiranih napajanja besmislena, jer onaj tko misli imati solidnu konfu i tu i tamo nabaciti OC nece sigurno kupovati MS napajanja (kao ja ).
a upravo tako. rasprave su besmislene al sta ces kad ih volimo
no dosta toga ovdje je prourokovano bljuvotinama koje citamo na ovom forumu u drugim threadovima gdje se spomenu napajanja samo sto smo inace kulturni i sutimo. jednom se ipak narod mora izlajati i reci "pun nam je vise kurac vas i tog fortrona"

nego da se osvrnem na onu sliku raptoxxa gore - primjecujem li samo ja nevjerovatnu slicnost s MSovim 550W (12cm vent) ciju sam sliku ja prije postao. cak im fale i isti elementi.
a ovi postojeci jesu li bolji ili ne tesko je reci bez oznaka, mozda me Gwin usreci pa ih posta.
jos jedan dokaz da domacim casopisima ne treba vjerovati (ma ni stranima). ne znam jesu li placeni da srot proizvode tako dobro reklamiraju u reviwima ili jednostavno clanke izmisljaju pa da ne bi nekoga slucajno neposteno ocrnili sve ocijene super.
btw, zao mi je sto sam onog tagana 330W sto mi je krepao bacio. ono je bio vrhunac lose izrade a nagledao sam se stvarno svacega u zivotu. a kostao je kao dva dobra napajanja
greg SE je offline   Reply With Quote