Citiraj:
Autor dubravkocizmek
imam vistu ultimate i zanima me da li je moguce ugasiti da mi on sprema stvari na komp koje ja skinem ili pogledam. npr. youtube ili druge gluposti dok zujim on sve sprema u user\bla\nekakvi fileovi\ bla. Particija sa windowsima mi je 20gb a slobodno je cca 10gb, to se sve napuni kroz kojih tjedan dana posto imam flat. kad radim disc cleanup temporary internet files nije veci od 5 mb. ????? tak da moram onda rucno brisat iz user\\documents\!!! neznam kaj da napravim!!! pls hlp!
|
Kolko sam skužio ti tvrdiš da u temporary internet files imaš 5mb, a da ti isti ti fileovi pune particiju do kraja.... Čist sumnjam da ti cache tolko zauzima i da se uopće o njemu radi. Al u svakom slučaju veličinu cachea si nariktaj u IE - Tools - Internet options - Browsing history.
Vjerojatno sve što skidaš ide automatski u Documents pa ako dosta skidaš, onda ti se zato tolko brzo napuni.... Daj pogledaj o kakvim se fileovima uopće radi.
Btw,šta znači "user\bla\nekakvi fileovi\ bla" - koja je to točno lokacija na C: particiji?