Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 20.03.2008., 02:14   #195
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Daj reci fisheru da to kaj radi bi se moglo deklarirati kao 8. smrtni grijeh
Mislis da nisam? . Al njega to ne dira. Bitno da svira. Al da vidis sto mu rade od sobe kad odfrlji i to na toj srotnoj yamahi... Zbog osjetljivosti samog zvucnika koje je mnogo dobra, to svira prebrutalno glasno. On pojacalo uredno frlji na 100%. Inace na desnom mu zvucniku vec neko vrijeme ne radi visokotonac, al to njeg ne smeta . Bitno da lupa

Citiraj:
Inače, da kažem i par riječi o Nad C315BEE i jačem bratu C325BEE. U biti jedina im je razlika to što je 325 deklariran na 50W po kanalu (315 je 40W). Oba "sviraju" da padaš u nesvjest. Ta pojačala NEMAJU konkurencije u svom cjenovnom rangu, a uredno pometu i puno skuplja pojačala. Brutalan zvuk.
Nad uvjek u nekoj klasi novaca svira dve klase vise

G
Citiraj:
le taj zvučnik ima "smiješni" 4.5" niskotonac. Kužiš ja uletim u dućan i smijem se tim mališanima. Pogleda mene trgovac (poznati varaždinski audiofil) i nasmije mi se. Spoji ih na Nad C315BEE i pusti muziku. Prvo nevjerojatno kvalitetan zvuk u srednjem i visokom području, a tek bas . Dovoljno je reći da sam tražio po sobi di je skriven subwoofer jer nisam mogel vjerovati da mališani tak reproduciraju niske tonove. Pustim ja kasnije It's No Good od Depeche Modea i Smack That od Akona i ostal sam sjediti pred tim zvučnicima dok se nije 3 put pjesma ponovila. Nisam mogel ustat iz stolca. Gle kad pomislim da koštaju ko jedni Logiji Z2300 suze mi krenu na oči. Ali stvarno...ja ne znam kak su za te novce ponudili takve zvučnike.
U tom jeftinijem segmentu koji je budimo realni najprodavaniji se svi trude ponuditi najbolje sto mogu, pa eto zalomilo im se

Citiraj:
A priče o "ja imam 1800W sony liniju" ekipi ne moraš pričati. Ima ih puno
I ko za vraga ja imam posla uvjek sa njima
Citiraj:
X-Fi bi i ja zaobišel ipak
PODPIS !!!

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
da, ja sam se zaljubio u te Bowerse..naravno cijena ima je adekvatna+stalci. Onak fino to izadje..
Cini mi se da se sve vise proizvodjaca djelomicno okrece proizvodnji upravi takvih malih boohshelfa koji sviraju kao veliki..i iskreno meni je to stvarno ok..pogotovo za skucene prostore..
Bookshelfi su jeftiniji za proizvodnju, najprodavaniji su segment i kolko sam skuzio bas najvise njih razvijaju. Sto je i ok.
Fleks je offline   Reply With Quote