Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 20.03.2008., 01:30   #188
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Pricas meni kak s606 lupa?
Pa sam fisher ih ima. znam dobro kaka lupaju. Al on to drzi na yamaha receiveru najjeftinijem, spojene zubnim koncem na integrusu analogno.
Daj reci fisheru da to kaj radi bi se moglo deklarirati kao 8. smrtni grijeh

Inače, da kažem i par riječi o Nad C315BEE i jačem bratu C325BEE. U biti jedina im je razlika to što je 325 deklariran na 50W po kanalu (315 je 40W). Oba "sviraju" da padaš u nesvjest. Ta pojačala NEMAJU konkurencije u svom cjenovnom rangu, a uredno pometu i puno skuplja pojačala. Brutalan zvuk.

Citiraj:
Inace vidim da ovi CA 30 idu na istu frekvu (55hz) kolko i moji sa 7cm vecim driverima. Sve mi jasno . Iskreno da velim po potrebi mi jamoti imaju ISTU dubinu (al naravno puno bolje) ko i z2300... Tak da teroija o nekim wooferima, nizkotoncima od 30cm i slicno mi malo pada u vodu
Gle taj zvučnik ima "smiješni" 4.5" niskotonac. Kužiš ja uletim u dućan i smijem se tim mališanima. Pogleda mene trgovac (poznati varaždinski audiofil) i nasmije mi se. Spoji ih na Nad C315BEE i pusti muziku. Prvo nevjerojatno kvalitetan zvuk u srednjem i visokom području, a tek bas . Dovoljno je reći da sam tražio po sobi di je skriven subwoofer jer nisam mogel vjerovati da mališani tak reproduciraju niske tonove. Pustim ja kasnije It's No Good od Depeche Modea i Smack That od Akona i ostal sam sjediti pred tim zvučnicima dok se nije 3 put pjesma ponovila. Nisam mogel ustat iz stolca. Gle kad pomislim da koštaju ko jedni Logiji Z2300 suze mi krenu na oči. Ali stvarno...ja ne znam kak su za te novce ponudili takve zvučnike.

A priče o "ja imam 1800W sony liniju" ekipi ne moraš pričati. Ima ih puno

Citiraj:
Al opet s606 piano black. Mmmmm
Ma bila je ljubav na prvi pogled kad ih vidjeh. Još dok sam ih čuo...rekoh moji ste

Ph03n1x je offline   Reply With Quote